Garage Gerritsen aan de Tielsestraat in Andelst sluit na bijna een eeuw de deuren.
Volledig scherm
Garage Gerritsen aan de Tielsestraat in Andelst sluit na bijna een eeuw de deuren. © dg

Garage Gerritsen in Andelst stopt na 93 jaar

ANDELST - Garagebedrijf Gerritsen in Andelst sluit 31 mei definitief de deuren. De 93-jarige onderneming ziet er geen brood meer in om nog flink te investeren in de omslag naar elektrische auto's. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Onbekende Poolse parachutist heeft eindelijk een naam: ‘Zijn moeder keek altijd door het raam, wachtend tot haar zoon thuis zou komen’
  PREMIUM

  Onbekende Poolse parachu­tist heeft eindelijk een naam: ‘Zijn moeder keek altijd door het raam, wachtend tot haar zoon thuis zou komen’

  ARNHEM/OOSTERBEEK/DRIEL - Een onbekende Poolse soldaat op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek heeft sinds kort een naam. De Poolse onderzoeker Mateusz Mróz toonde aan dat het gaat om Edward Trochim van Eerste Onafhankelijke Poolse Parachute Brigade. Mróz hoopt de komende tijd nog vier andere Poolse soldaten op dezelfde begraafplaats te kunnen identificeren.

Betuwe