Derck Zilverschoon bij zijn steenfabriek tussen Heteren en Randwijk. ,,Ook voor onze sector is een prijsplafond voor gas nodig."
Volledig scherm
PREMIUM
Derck Zilverschoon bij zijn steenfabriek tussen Heteren en Randwijk. ,,Ook voor onze sector is een prijsplafond voor gas nodig." © Gerard Burgers

Gasprijs geeft Derck van de steenfabriek kopzorgen: ‘Wij hebben ook een prijsplafond nodig’

HETEREN/RANDWIJK - Voor particulieren krijgt de gasprijs een plafond. Voor bedrijven niet en dat levert problemen op. Zeker voor steenfabrieken zoals Zilverschoon Randwijk.

5 reacties

 • Gijs Eeps

  2 maanden geleden
  Niks ten nadele van deze ondernemer. Maar ik vind het wel bijzonder. Tal van vette jaren gehad en er zijn gigantische winsten geboekt, is er niet voldoende gereserveerd?.
 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  @ Johann Janssen lees het WEF rapport van Klaus Schwalbe en zeer veel dingen zullen duidelijk worden. en nee, het is geen grote farce, was dat maar zo. Leg de paralellen in de maatschappij en het boek van Schwalbe maar eens naast elkaar, zal je verbazen.
 • Peter Galen

  2 maanden geleden
  Bedrijven moeten worden geholpen en snel ook
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Desirea Ter Stegen,de steenfabriek rekent alle prijsverhogingen door aan zijn klanten de aannemers. De aannemers rekenen dit weer door in de huizenprijzen. En de huizenkopers betalen de uiteindelijke rekening.
 • Desirea Ter Stegen

  2 maanden geleden
  Tsja als grootverbruiker hoor ik hem ook niet klagen dat die maar een habbekrats aan energiebelasting over die miljoen M³ gas hoeft te betalen. Terwijl de burger met veel minder "vervuiling" van stoken zich al jaren blauw betaald aan dit soort onzin.Het is nog steeds zo hoe meer je verbruikt hoe lager de energiebelasting terwijl uit de politiek word gejammerd de vervuiler betaald,dus niet.