Geen knuffel voor de winnaars van de 1 Miljoenprijs in Herveld van Humberto Tan. Vanwege het coronavirus komt de Postcode Loterij tijdelijk niet aan de deur van winnaars (archieffoto).
Volledig scherm
Geen knuffel voor de winnaars van de 1 Miljoenprijs in Herveld van Humberto Tan. Vanwege het coronavirus komt de Postcode Loterij tijdelijk niet aan de deur van winnaars (archieffoto). © ANP Kippa

Geen Humberto Tan, wel miljoen euro voor Herveldse winnaars van Postcode Loterij

HERVELD - De zon schijnt vandaag in Herveld, figuurlijk althans: drie deelnemers in het Betuwse dorp hebben de 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij gewonnen. 

Zij verdelen de helft van het bedrag. De andere 500.000 euro gaat naar deelnemers van de winnende wijkcode, ook in Herveld. 

De winnaars speelden mee met de postcode 6674BB (Hoofdstraat) in Herveld. Eén winnaar kan rekenen op maar liefst 300.00 euro, de twee andere winnaars moeten het doen met 100.000 euro. 

Coronavirus

De overige 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespeelden met de winnende wijkcode, 6674. Zij worden binnenkort op de hoogte gebracht van de hoogte van het gewonnen bedrag.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kon Humberto Tan (Postcode Loterij-ambassadeur) niet langs de deuren om de winnaars thuis te verrassen. De bekendmaking geschiedde via Facebook. 

Betuwe