Rijksweg-Zuid in Elst.
Volledig scherm
PREMIUM
Rijksweg-Zuid in Elst. © Gerard Verschooten

Gemeente wil woning Bakker ontruimen en erin wonen ‘onmogelijk maken’

ELST - De gemeente Overbetuwe wil de woning van de familie Bakker aan de Rijksweg-Zuid in Elst leeghalen om gebruik van het pand onmogelijk te maken. Tom en Els Bakker spreken van een ‘schandalige daad’.

30 reacties

 • Theo42

  1 jaar geleden
  Dat zal de familie Bakker toch wel vernomen hebben van hun makelaar cq notaris bij hun aankoop van 39. Hebben zij tegen beter weten in, gewoon een gok genomen? De hamvraag in deze is: hebben zij het pand voor of na de bestemmingswijziging gekocht. Als het er na is, dan zitten zij gewoon fout. Is het er voor, dan vraag ik mij af waarom zij toen niet geprotesteerd hebben. Dat hadden zij gewonnen.
 • Eelco .

  1 jaar geleden
  Als ze dat zo graag willen:  de Bakkers natuurlijk!
 • Happy Hardcore

  1 jaar geleden
  Jan van BaalBeste "Ouderot", Het lijkt me dat we elkaar in deze discussie best langzaam aan een "ouderot" kunnen noemen! Wat zou het dan mooier zijn om er samen onder de koffie over te kunnen bomen! Op onze leeftijd gaan immers de argumenten zwaarder tellen dan de emoties. Ook is er dan over het algemeen sprake van een gelouterd rechtsgevoel! Dus u bent van harte welkom, mijn mobnr is bekend!Wat let u...…….!
 • molleke

  1 jaar geleden
  Het houdt niet op, niet vanzelf...
 • Cattig

  1 jaar geleden
  Dus zoals altijd zal het wel zo gaan. Als twee honden vechten om een been gaat de derde  er mee heen. Dat is dan voor de  derde een mooi goedkoop optrekje. Hoe dan ook dit gun je  toch niemand. 
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Betuwe