Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Mulder. © Rolf Hensel

Gerard zou zwembaden en loungesets verkopen, maar wist van niks

OOSTERHOUT - Gerard Mulder (65) werd slachtoffer van identiteitsfraude op Marktplaats. Iemand dupeerde via een inactieve bedrijfsnaam tientallen mensen voor tienduizenden euro’s. ,,Mijn hart brak. Verschrikkelijk dat je blijkbaar zo eenvoudig geld van leken kan aftroggelen.”

Zeker zo'n 25 mensen zijn volgens Mulder gedupeerd. Voor meer dan 30.000 euro.  Als het niet zo vervelend zou zijn, zou het vooral erg komisch zijn. 

De huistelefoon was normaal gesproken alleen het domein van Mulders schoonmoeder, die eens in de twee weken belde. De afgelopen weken stond ie echter roodgloeiend. 

De bellers wilden weten waar ze hun ventilator of koelvloeistof of  jacuzzi of zwembad of loungeset konden ophalen. Na de mededeling van Mulder dat hij niets met de verkoop van deze producten te maken had werd hij regelmatig overladen met verwensingen.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe