In april van dit jaar herdacht de Gelderse Molukse gemeenschap in Elst het executeren van Chris Soumokil, voormalig president van de Republiek der Zuid-Molukken. Deze week was diezelfde gemeenschap verbolgen over de starre houding van de gemeenteraad van Overbetuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
In april van dit jaar herdacht de Gelderse Molukse gemeenschap in Elst het executeren van Chris Soumokil, voormalig president van de Republiek der Zuid-Molukken. Deze week was diezelfde gemeenschap verbolgen over de starre houding van de gemeenteraad van Overbetuwe. © Gerard Burgers

Gift voor de zwaar getroffen Molukken past niet in de fractiediscipline in Overbetuwe

ELST - Waar acht gemeenten met een Molukse gemeenschap geld voor de aardbevingsslachtoffers op de Molukken beschikbaar stelden, deed Overbetuwe dat deze week niet. Tot woede en verbijstering van de Molukse bevolking in Elst. ,,Nederland laat ons weer in de steek.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe