Volledig scherm
PREMIUM
De kale vlakte in het dorpshart van Heteren moet in 2021 zijn veranderd in het winkelhart van het dorp door de bouw van een wooncomplex met op de begane grond een tiental winkels. © Streetview

Hart van Heteren heeft de haven in zicht

HETEREN - Hart van Heteren, het door dorpsbewoners zelf ter hand genomen project om een appartementengebouw met winkels op de begane grond te realiseren, gaat richting eindstreep. Acht ondernemers zette gisteren hun handtekening.

Met het zetten van die handtekening is een enorme stap gezet naar de realisatie van een winkelhart in het dorpscentrum. Het vullen van de 1300 vierkante meter aan winkelruimte op de begane grond van een nieuw te bouwen appartementencomplex tussen de Flessestraat, de Narcissenstraat en de Onze Lieve Vrouwestraat lijkt al decennia een niet te nemen hindernis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe