Het winkeldeel van Hart van Heteren. Rechts in de uitbouw komt Restaurant Al Volo. Brasserie De Boef komt links op de hoek aan het andere uiteinde van het complex.
Volledig scherm
PREMIUM
Het winkeldeel van Hart van Heteren. Rechts in de uitbouw komt Restaurant Al Volo. Brasserie De Boef komt links op de hoek aan het andere uiteinde van het complex. © Artica Vastgoed

Hart van Heteren staat onder druk door de coronacrisis

HETEREN/ELST - Grote zorgen in Heteren over de nieuwbouwplannen voor het dorpshart. Omdat de gemeenteraad vanwege de coronacrisis niet vergadert, komt het project onder druk te staan. Wethouder Rob Engels houdt vertrouwen in een goede afloop.

,,Wij maken ons grote zorgen. Het uitstellen van een besluit heeft een groot afbreukrisico voor de plannen van Hart voor Heteren. We werken met een strakke tijdsplanning en alles hangt met elkaar samen. Niet alleen met de bouwplannen zelf, maar ook met de inrichting van de openbare ruimte en de nieuwe inrichting van de Flessestraat", zegt Patrick Gering namens de Stichting Hart van Heteren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe