‘Heftruckheld’ Danny zette gekantelde aanhanger weer recht op de A15: ‘Binnen vijf minuten was het klaar’

met videoNIJMEGEN - Vrachtwagenchauffeur Danny Stroo zette zaterdag met zijn heftruck een gekantelde aanhanger weer rechtop op de A15 bij Oosterhout. Twee dagen later is het filmpje waarop dit te zien is door veel media gedeeld. Stroo krijgt vooral veel lof, maar niet iedereen vindt zijn actie verstandig. 

10 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Perfect optreden van Danny ..! en dat vind ook zijn werkgever Hoffs uit Dodewaard , en dat geeft weer eens aan , dat dergelijk optreden vaker door vrachtwagen chauffeurs word gedaan , die gaan niet toekijken en filmen maar steken de handen uit de mouwen , als oud trucker ben ik dan ook trots op dit soort mensen die zich vaker spontaan inzetten bij calamiteiten in het verkeer. ..en hij mag wat mij betreft dan ook worden bij geschreven in het grote boek van ,,,ridders van de weg,,,, !
 • D Noorlander

  2 maanden geleden
  Zullen we deze mensen voortaan behulpzaam noemen. Het woordje 'held' moet nog wel enige waarde en respect behouden. Maar goed gewerkt!
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Kijk zo hoort het doeltereffend optreden,dat zijn de nuchtere helden,als er een ambtenaren instantie was bijgehaald was de weg door overorganisatie uren afgesloten geweest,en waren ze in staat geweest om die chauffeur een bekeuring te geven,omdat tie niet met die losheftruck op de snelweg mag komen.
 • Frank Peters

  2 maanden geleden
  Goed werk Danny
 • Jan Brethouwer

  2 maanden geleden
  Helden moeten wel eens risico nemen om held te kunnen worden goed gedaan

Betuwe