Volledig scherm
PREMIUM
De Heldringstichting in Zetten van bovenaf. © Eveline Van Elk

Heldringstichting en Zetten al jaren tot elkaar veroordeeld

ZETTEN - De Ottho Gerhard Heldringstichting  bestaat 160 jaar en heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. Niet altijd tot genoegen van de inwoners van het Betuwse dorp Zetten. 

Van een meisjestehuis voor ongehuwde moeders, verwaarloosde meisjes en prostituees, groeit het uit tot een grote moderne gesloten jeugdzorginstelling voor jongeren met meervoudige complexe gedragsproblemen en psychiatrische problemen. Tegenwoordig heet dat JeugdzorgPlus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe