De Bretagnesingel in Heteren. Een van de meer dan vijftig adressen waar de tuin en gevel in Halloweensfeer is omgetoverd.
Volledig scherm
De Bretagnesingel in Heteren. Een van de meer dan vijftig adressen waar de tuin en gevel in Halloweensfeer is omgetoverd. © Gerard Burgers

Heteren in Halloweensfeer, ook zonder optocht

HETEREN - Waar Driel als Madriel als Sinterklaashoofdstad van de Betuwe te boek staat willen ze die status in Heteren als het gaat om Halloween. Daarom zou de jaarlijks groter wordende optocht dit jaar voor het eerst ook langs in Halloweensfeer opgetrokken woningen trekken. 

2 reacties

 • geertje

  6 maanden geleden
  Onzinnig "feest"
 • AstrA1993

  6 maanden geleden
  Dat dit uit Amerika overgewaaide z.g  griezel  feest gepaard moet gaan met bloederige (nep)  lichaamsdelen  kan ik in ieder geval niet waarderen , mensen laten schrikken geen probleem , maar op bepaald gebied waar op een abnormale gruwelijke wijze  met  z.g   doden een soort spel word gespeeld vind ik als oud militair die dergelijke zaken in het echt heeft gezien...niet kunnen....dat is mijn persoonlijke mening...!
 1. Toen tegen rails, nu tegen wieken, Frits blijft actievoerder: ‘Ik móet hiertegen opstaan’
  PREMIUM
  interview
  16

  Toen tegen rails, nu tegen wieken, Frits blijft actievoer­der: ‘Ik móet hiertegen opstaan’

  ZETTEN - Hij haalde de landelijke pers, door voor het oog van de camera's blokjes te stapelen en een soort distributiecollege aan toenmalige verkeersminister Hanja Maij-Weggen te geven. Frits van Eck uit Zetten werd in de jaren negentig één van de kopstukken in het verzet tegen de Betuweroute. Ruim een kwart eeuw later gutst het actiebloed weer door zijn aderen, nu als aanvoerder in de strijd tegen windturbines langs de A15 bij Zetten, Andelst en Dodewaard.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Betuwe