Heteren ontkurkt de champagne: het nieuwe dorpshart komt er

VideoHETEREN - Heteren heeft er 32 jaar op moeten wachten, de bouw van een woon- en winkelcomplex in het hart van het dorp. Het dorp aan de Rijn krijgt daarmee eindelijk een dorpscentrum, reden genoeg om champagne te laten ploppen op de bouwlocatie in het dorpshart. 

Blijdschap in Heteren, waar bouwproject Hart van Heteren dit jaar eindelijk van start gaat.
Volledig scherm
Blijdschap in Heteren, waar bouwproject Hart van Heteren dit jaar eindelijk van start gaat. © Erik van 't Hullenaar

Want alle benodigde handtekeningen zijn gezet, waarbij vooral het financieren van het winkeldeel veel tijd vroeg. Dorpsbewoners namen deze klus zelf voor hun rekening en vonden een investeerder.

Evert Slooten van projectontwikkelaar Artica en Patrick Gering van de Dorpsraad Heteren ontkurken de champagne om deze voor Heteren zo belangrijke stap extra luister bij te zetten.

Marinus van der Linde (dorpsraad), wethouder Rob Engels, Bert Jansen (ondernemersvereniging), Ronnie Groenewold (dorpsraad) en Nicole van den Bos (onderneemster) proosten mee. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe