Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe Overbetuwenaren op de High Tea in Elst. © Gerard Burgers

High tea Ons Overbetuwe moet nieuwe inwoners met elkaar verbinden

ELST - Nieuwe inwoners van de gemeente Overbetuwe kennis met elkaar laten maken. Dat is het streven van de organisatie Ons Overbetuwe. Een high tea is de eerste aanzet daartoe.

Quote

We hebben nog geen moment spijt van deze verhuizing

Christi Schuurman

,,Wat een leuk initiatief”, zegt Yvonne Schouten (54) als ze zaterdag ontmoetingscentrum De Ruimte in haar nieuwe woonplaats Elst binnenloopt. Ze heeft jarenlang in Scherpenzeel gewoond, daarvoor in Amsterdam. Haar man komt uit Nijmegen. ,,Ik ben gek op water, houd van de Rijn en de Waal. De natuur in deze omgeving is zo mooi. Bovendien heeft Elst echt alles”, verklaart ze haar keuze voor dit dorp.

De aanwezigheid van goed openbaar vervoer gaf daarbij de doorslag. ,,Ik rijd geen auto, ben dus aangewezen op de trein. Die brengt me overal heen. Als je in Elst woont, zijn Arnhem en Nijmegen dichtbij. Mijn zus woont in Oosterbeek. Elst is echt geweldig. De mensen zijn open. Er wordt veel georganiseerd. Dat spreekt me aan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe