Els en Tom Bakker moesten na jarenlang procederen hun huis uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Els en Tom Bakker moesten na jarenlang procederen hun huis uit. © Raphael Drent

Hoe het verder moet met Tom en Els en hun verboden woning: ‘Wij kennen al jaren geen gezelligheid meer’

Tom en Els Bakker verlieten begin dit jaar gedwongen hun woonboerderij in Elst. Hun huis staat officieel in de stankcirkel van het boerenbedrijf van de buren. Tien maanden later praten ze over een leven waarin de tegenslag van corona ‘een detail’ is.

21 reacties

 • A.M. BERBEN

  11 maanden geleden
  Helemaal eens met HGW Willemsen! Helaas kan een reactie niet meer worden ondersteund door middel van een vinkje of zo, dus moet het maar op deze manier.
 • HGW Willemsen

  11 maanden geleden
  En wederom een artikel over de familie. Nu zonder reactie mogelijkheden. Beste Gelderland geef deze mensen niet iedere keer een podium. Beste verslag gever stop hier mee. Dit is geen nieuws meer. Ze hebben alle rechtzaken verloren en gaan door met aandacht zoeken en de overheid treineren zolang ze een podium krijgen. Dit grapje heeft al te veel overheidsgeld gekost. Volgens de hoogste macht, de rechtelijke macht ligt de fout bij de familie. Dit kost de burgerij heel veel geld. Kappen nu!
 • Jan van Baal

  11 maanden geleden
  Jan van Baal Ook is afgewezen het beroep van RW39 op de WABO en het BOR (ja nu echt gewoon allemaal even googelen)! Op grond van de WABO bij Besluit Omgevingsrecht (BOR), Bijlage II, art 4 lid 10 en zeker lid 11 kan RW39 met deze afwijkingsbepalingen morgen (29 dec 2020) van het College de vergunning krijgen om voor onbepaalde tijd (art 10) dan wel voor bepaalde tijd (art 11) op RW39 te gaan wonen. Met de jaarwisseling dus legaal in hun eigen woning (nu) recreatief wonen! Bestemmen kan hierna!
 • Henry Ebbers

  11 maanden geleden
  Vriendjes politiek! Zo te zien stond dit huis er al eerder dan de boerderij! Dus hier word iemand vreselijk door de gemeente een oor aan genaaid. Wat is eigenlijk het probleem? De nederlandse overheid is op alle nivo's gigantisch corupt, daar zijn vele voorbeelden van. De een mag alles, de ander mag niets. Ene corupte bende van linkse en groene politiek. Iedereen die daar niet mee eens is, word tegengewerkt. Zie belastingdienst, zie linkse media, zie Grappenmaker, Rutte ect.
 • g v.d. kolk

  11 maanden geleden
  De heer Bakker moet zijn gram gaan halen bij de heren Mooy en van Rooyen

Betuwe