Volledig scherm
PREMIUM
Marloes Arnts is dol op chocolade. In haar bedrijf Mon Petit Chocolaterie geeft ze chocoladeworkshops. © Erik van 't Hullenaar

Huissense chocoladeliefhebber Marloes zoekt nieuwe smaken in IJsland: ‘Ik wil chocodrop introduceren’

HUISSEN - De chocoladedroom van Marloes Arnts uit Huissen begon in een klein keukentje. Om haar bedrijfje uit te breiden gaat de chocoladeliefhebber in IJsland op zoek naar nieuwe smaken.

Haar moeder drukte haar nog zo op het hart voor een baas te gaan werken. Maar toen Marloes Arnts (39) uit Huissen een paar jaar geleden haar baan verloor, twijfelde ze geen moment. Ze werd eigen baas. In 2016 begon ze met Mon Petit Chocolaterie.

,,Ik raakte geïnspireerd door de film Chocolat, waar ik vroeger al dol op was", vertelt Arnts. ,,De film gaat over een moeder en een dochter die een chocoladewinkeltje openen in een dorpje in Frankrijk. Dat wilde ik ook. Maar nog liever wil ik mensen leren over chocolade en de creativiteit in mensen naar boven halen."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe