In Andelst hebben ze het wiel opnieuw uitgevonden. Letterlijk

videoANDELST - Een vijfde wiel aan de wagen is meestal niet gewenst. Maar in het geval van Epic Drive is dat anders. Het in Andelst ontworpen wieltje met krachtige elektromotor maakt het werken in magazijnen en ziekenhuizen een stuk lichter.

In het midden moet-ie zitten, het elektrisch aangedreven wiel van Epic Drive. Onder een ziekenhuisbed, operatietafel, tillift, of een karretje in een magazijn.

De andere vier wielen zijn ‘gewone’ wielen, maar dat vijfde wiel, dat maakt een wereld van verschil. Minder duwen, minder trekken, het kan volgens de ontwikkelaars in Andelst de productiviteit van medewerkers enorm verhogen.

En het is goed voor ze, waardoor het ziekteverzuim omlaag gaat. Webwinkel Wehkamp maakt sinds de zomer met tientallen picking trolleys dankbaar gebruik van de wieltjes.

Quote

Het kost je altijd 10 kilo aan gewicht om er tegenaan te duwen. Of er nou 100, 200 of 300 kilo op zo’n kar ligt

Jeroen Bolt
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe