In de familie Gerdsen beginnen ze al heel vroeg aan kinderen

BetuwenarenMet zoon Kaye (1,5) in de buggy en dochter Novalynn (3) vrolijk kletsend naast haar loopt Ashley Gerdsen uit Andelst over de Zettense weekmarkt. Dat ze al op haar 21e moeder werd, heeft volgens Gerdsen aardig wat voordelen. 

,,Je hebt veel energie om dingen met ze te doen. Bovendien zijn de meeste vrienden van ons zelf nog geen ouders. Die vinden het daardoor vaak leuk om Novalynn en Kaye te zien.”

In de familie Van Gerdsen is het trouwens heel normaal om vroeg aan kinderen te beginnen. En daardoor doet oma Loes (70) uit Zetten nog net zo veel met haar achterkleinkinderen als de meeste oma’s met de kleinkinderen. 

Elke dinsdag gaan ze gezellig met z’n viertjes naar de markt, onder andere voor de kaasboer en de groentenman. ,,Oma Loes is lief!”, roept Novalynn, terwijl ze vrolijk voor de camera poseert. 

Volledig scherm
Zetten, 7 januari 2020. Serie Betuwenaren: Ashley Gerdsen met Novalynn en Kaye. Foto: Gerard Burgers © Gerard Burgers
  1. Overvallers stel 150 merkzonnebrillen bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleurige’ Renault Captur
    update | video

    Overval­lers stel 150 merkzonne­bril­len bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleu­ri­ge’ Renault Captur

    ELST - Bij de ramkraak op Rolf Brillen in Elst hebben de overvallers in de nacht van woensdag op donderdag 150 merkzonnebrillen weggegrist. Ze snelden vervolgens weg in een lichtkleurige Renault Captur. De totale waarde van de buit bedraagt volgens eigenaar Rolf Nieuwenhuis circa 20.000 euro. ,,Heel vervelend allemaal, maar gelukkig is er alleen sprake van materiële schade."

Betuwe