Riet van Beusichem werkt al dertig jaar als vrijwilliger. ,,Ik ben alleen niet geweest toen mijn man nieuwe heupen heeft gekregen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Riet van Beusichem werkt al dertig jaar als vrijwilliger. ,,Ik ben alleen niet geweest toen mijn man nieuwe heupen heeft gekregen.” © Erik van 't Hullenaar

In Eldenstaete smullen ze elke zondag van de eiersalade van Riet

VrijwilligersDe Betuwe telt honderden vrijwilligers. Wij zetten er wekelijks een in de schijnwerpers. Vandaag Riet van Beusichem. 

Voor de bewoners van zorgcentrum Eldenstaete in Elden is zondag een echte verwendag. Zeker als Riet van Beusichem uit Elst er is. Dan serveert ze haar specialiteit: eiersalade. Ze staat de dementerende bewoners al dertig jaar bij. Reden genoeg om te feesten.

Ze toont de uitnodiging van het Team Vrijwilligerswerk Pleyade. Riet van Beusichem (71) wordt gehuldigd. Er wacht haar vandaag, dinsdag 8 oktober, een high tea met muziek als beloning voor haar inzet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe