De foyer van het nieuwe gemeentehuis
Volledig scherm
PREMIUM
De foyer van het nieuwe gemeentehuis © Erik van 't Hullenaar

In het nieuwe gemeentehuis wacht je in een comfortabele fauteuil; nieuwbouw in Elst maandag in gebruik

ELST - Inwoners van de gemeente Overbetuwe kunnen vanaf maandag 13 juli terecht in het grondig verbouwde en deels nieuwe gemeentehuis in Elst. In verband met coronamaatregelen worden er rond de opening geen festiviteiten gehouden. Wel kunnen inwoners volgende week via de communicatiekanalen van de gemeente een digitaal kijkje nemen in het gebouw.

4 reacties

 • Frans Lynden

  7 maanden geleden
  Dankzij CDA, BOB en GL 18.550.000 euro minder uitgegeven en toch een prima gemeentehuis op een uitstekende plaats. De lagere schuldpositie maakt onze mooie gemeente weerbaarder in de strijd tegen Corona en oplopende (jeugd)zorgkosten. Bovendien bleef de nieuwbouwlocatie zo beschikbaar voor Rijnstate. Ben best benieuwd of VVD en PvdA nog steeds van mening zijn dat het beter zou zijn geweest 18.550.000 euro meer aan stenen op een verkeerde plaats uit te geven.
 • MBD

  7 maanden geleden
  Elst is het pareltje van Overbetuwe 
 • Insider

  7 maanden geleden
  Gastvrijheid uitstralen. Nou dan eerst maar beginnen met vriendelijker personeel achter de balie te zetten.  Zijn erbij die nog te beroerd zijn om je fatsoenlijk te woord te staan.  
 • Geert kolks

  7 maanden geleden
  Prachtig gebouw gerealiseerd. In het midden van het dorp waar het thuis hoort.En dat voor 17 miljoen minder dan het door het vorige college was gepland.
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Betuwe