Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Inspectie: basisschool uit Driel is ‘zeer zwak’

DRIEL - De democratische basisschool De Vallei in Driel heeft van de onderwijsinspectie het stempel ‘zeer zwak’ gekregen. De kwaliteit van onderwijs en de veiligheid laten te wensen over.

9 reacties

 • A.M. Berben

  3 jaar geleden
  Beste Tober in geheel Nederland worden scholen geïnspecteerd door steeds slechts een inspecteur die daartoe niet alleen bevoegd maar ook nog eens goed opgeleid is. Dus is dit ook helemaal niet bijzonder maar gewoon de dagelijkse realiteit.Bijzonder vind ik het dat u meent de persoon van de inspecteur te moeten aanvallen terwijl deze functionaris niets anders doet dan wat er van hem/haar wordt verwacht.Misschien had u beter in kunnen gaan op de bezwaren die er kennelijk bestaan tegen deze school zoals die nu functioneert dan maar op een persoon te gaan spelen.
 • Marc

  3 jaar geleden
  Een kind moet begeleid worden en verteld wat er wel en niet kan.  Democratie leren ze op latere leeftijd wel. Geen wonder dat de Meeuweberg in Driel overspoeld wordt met leerlingen.
 • Pepijn

  3 jaar geleden
  Die kinderen mogen later ook beslissen of ze wel of geen belasting gaan betalen.  Ze mogen de druk van iets moeten zeker niet voelen ;)
 • Rob

  3 jaar geleden
  "we zoeken samen met de inspectie en de raad voor primair onderwijs naar onze eigen manier om dit te gaan doen”. "Het bestuur van De Vallei krijgt een jaar de tijd om zich te verbeteren."Volgens mij is de tijd van gedogen en aanmodderen wel voorbij en word het tijd, dat de inspectie gaat handhaven. Niet pas over een jaar, maar nu meteen! 
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Een democratische basisschool? Och ja.... :-) :-)
 1. Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomstborden en overal grote letters
  PREMIUM
  2

  Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomst­bor­den en overal grote letters

  DODEWAARD/WADENOIJEN - Nieuwe welkomstborden voor de Betuwe. Metershoge witte letters B E T U W E in fruitkistjes die sinds vorig jaar overal in het gebied geplaatst worden. Het kan de toerist, én inwoner, niet ontgaan dat Bureau Toerisme Rivierenland de naam Betuwe steeds meer begint uit te venten. Zoals ze dat ook doet met andere regio’s in haar werkgebied zoals Land van Maas en Waal en Bommelerwaard.
 1. Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavaccinatie
  Play

  Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavac­ci­na­tie

 2. Vuurzee bij industriebrand in Den Bosch
  Play

  Vuurzee bij industrie­brand in Den Bosch

Betuwe