Jan van Hees
Volledig scherm
PREMIUM
Jan van Hees © eigen foto

Jan (85) is een van de 87 mensen die ná de coronaprik overleed: ‘Hij is nergens geweest verder’

HETEREN - Jan van Hees (85) uit Heteren is een van de 87 mensen die na het krijgen van een coronavaccin is overleden. Hij kreeg een kleine week na de vaccinatie corona.

21 reacties

 • Katerina Filonenko

  3 weken geleden
  normaal 9.000 p j overleden aan griep, nu 15.000 aan Corona maar geen griep. 40.000 aan kanker. Hoe dan ook zijn de leugens Jan fataal geworden en dat is een slechte zaak.
 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  Ah onze Ad homeopath weet het ineens. Hou toch op man met deze belachelijke ongefundeerde onzin te verkopen.
 • Ad Oostendorp

  1 maand geleden
  Alweer iemand die overleden is ná de vaccinatie. Als hij niet was gevaccineerd leefde hij nu nog. Zoveel deskundigen, artsen en wetenschappers hebben ons al maanden gewaarschuwd: Deze vaccinatie is een gevaarlijk experiment, waarvan fase 3 nog niet eens is afgerond. Waarom beschermen Rutte en de Jonge ons hier niet tegen? Waarom geven ze ons steeds weer verkeerde cijfers? Waarom duikt de journalistiek hier niet in? Waarom wordt de middenstand onnodig kapotgemaakt. Wat doen we onze kinderen aan?
 • Regina Ram

  2 maanden geleden
  Het lijkt er toch wel heel sterk op dat deze mensen besmet zijn op de locatie (Papendal). Erg onzorgvuldig zoals ze daar zijn behandeld, met drie mensen in een golfkarretje vervoerd worden en met een lift die niet ontsmet wordt naar boven. Heel triest, veel sterkte voor deze nabestaanden.
 • Henk Willems

  2 maanden geleden
  Waarom wordt dit bericht in hemelsnaam als Premium geplaatst??? Met zo'n suggestieve kop nog wel. Nu wordt dit bericht naar hartelust gedeeld door vaccin haters en wordt de boodschap ineens dat het vaccin mensen dood. Werkt er dan niemand met een greintje verstand bij de krant?
 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

Betuwe