Volledig scherm
PREMIUM
Job van Olst uit Elst loopt de Vierdaagse samen met de politie-eenheid Den Haag. © Erik Van T Hullenaar

Jongen uit Elst slaapt tijdens de Vierdaagse tussen agenten in zijn eigen wiskundelokaal

ELST - Een spontane ontmoeting met de politie heeft voor Job van Olst uit Elst bijzondere gevolgen. De tiener trekt deze Vierdaagseweek zowel ’s nachts als overdag op met de politie-eenheid Den Haag.

Job van Olst draait mee tijdens de corveediensten, gaat met de politiemannen en -vrouwen de stad in en wandelt als 51e lid van het detachement mee.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zorgwoningen voor 88 senioren op ‘boerenerven’ in Driel
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen voor 88 senioren op ‘boerener­ven’ in Driel

    DRIEL - Voor 88 ouderen uit Driel worden er zorgwoningen op nagebootste boerenerven gebouwd op een terrein van veertien hectare aan de Patrijsstraat, tegen de Drielsedijk aan. Er komt een grote woon-zorgvoorziening voor jong en oud op de gronden van fietsenspeciaalzaak Wels voor senioren met dementie, lichamelijke problemen en mensen die lichte zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg van Stichting Samen Zorgen (SSZ) uit Herveld.

Betuwe