De Kastanjelaan wordt heringericht om gevaarlijke situaties te vermijden. Milanie Doornenbal voerde daar actie voor.
Volledig scherm
De Kastanjelaan wordt heringericht om gevaarlijke situaties te vermijden. Milanie Doornenbal voerde daar actie voor. © Erik van 't Hullenaar

Kastanjelaan in Heteren gaat toch op de schop

HETEREN/ ELST - Overbetuwe gaat toch de Kastanjelaan in Heteren aanpakken. Dat blijkt uit vragen die het CDA aan het college heeft gesteld. 

6 reacties

 • Arno Beyer

  3 jaar geleden
  Tuurlijk, in London (Exhibition Road) kan het wel maar in Heteren.... BTW mensen willen toch minder regeltjes? 
 • Arie

  3 jaar geleden
  De wil van de dorpsraad geschiede. 
 • MBD

  3 jaar geleden
  Dat is wel kort door de bocht.Wie het hardst roept en schreeuwt ?De Kastanjelaan heeft samen met de dorpsraad veel tijd en energie in deze herinrichting gestoken.En dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.Heel fijn!
 • MBD

  3 jaar geleden
  Ik denk inderdaad niet dat  shared space werkt op de Kastanjelaan. Overzicht en duidelijke verkeers remmende maatregelen hebben we nodig. En niet het en der visueel remmende uitsparingen met klinkers.Wat ook nog een flinke trillingen veroorzaakt.Over de daadwerkelijke inrichting moet nog gesproken worden.
 • PRIK3

  3 jaar geleden
  ook de straten naar de julianaschool en haafakkers  wordt te hard gereden bijvoorbeeld in: de bouwert klaverakker en smidsakker deze zijn ook niet 30km ingericht maar hier wordt ook niets aangedaan maar wie hards roep en klaagt krijgen weer aandacht 

Betuwe