Volledig scherm
De Kerkstraat naar en van de Drielse Rijndijk is donderdag afgesloten voor asfalteringswerkzaamheden. © Streetview

Kerkstraat in Driel is een dagje dicht

DRIEL - Verkeer van en naar de Drielse Rijndijk kan donderdag niet via het dorpscentrum Driel in of uit.   

Het deel vanaf de dijk van de Kerkstraat en het deel van de Rijnstraat tot aan de Ausemsstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag en om die reden zijn deze wegvakken donderdag afgesloten.

Verkeer vanuit Heteren wordt omgeleid door Heteren zelf via de Flessenstraat en de Boltweg richting Driel. Verkeer uit Arnhem wordt vanaf de Rijndijk via de Baltussenweg naar Driel geleid of via de wijk Schuytgraaf over de Cora Baltussenallee en de Verlengde Rijnstraat.

De werkzaamheden worden bewust in de schoolvakantie uitgevoerd omdat de naastgelegen basisschool de Meeuwenberg dan geen overlast heeft van de werkzaamheden.  

Gepland of niet, het werk kwam wel als een complete verrassing. Zo werden de werkzaamheden en afsluiting niet van te voren via verkeersborden ter plaatse aangekondigd. Daar staat tegenover dat het werk maar een dag duurt, ijs en weder dienende gaan de wegvakken donderdag om 18.00 uur weer open.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe