Visualisering van Betuwewind, zicht vanuit dorpsrand Zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Visualisering van Betuwewind, zicht vanuit dorpsrand Zetten. © Bosch & Van Rijn

Kijk en vergelijk: zo komen de windturbines tussen Zetten en Dodewaard eruit te zien

ZETTEN/ ANDELST - Hoe ziet de Betuwe eruit als er windmolens komen te staan? Zowel initiatiefnemer Betuwewind als het kritische Bewonersplatform heeft beelden laten maken van hoe het zicht is als de geplande turbines langs de A15 tussen Zetten en Dodewaard er zijn. 

6 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Cor Beets nee nu komen er andere die vinden dat de veranderingen die er nu aankomen horen te worden opgelost door Den Haag op een dusdanige wijze, dat dit land niet wordt vol gestrooid met dit soort onnodige dingen. dus gewoon weglaten of draai jij en de medestanders op voor de kosten van het opruimen van deze dingen?
 • Cor Beets

  2 maanden geleden
  Ja wennen aan veranderingen is altijd moeilijk de klachten die jullie hebben kwamen ook met de hoge elektriciteit masten de spoorweg en snelweg en het mooie is de klagers van toen hoor je niet meer. Van mij mogen ze komen.
 • Rik Janssen

  2 maanden geleden
  Kerncentrales bouwen loont niet meer omdat de tijd dat je een centrale nodig hebt voor stroom veel korter is geworden door duurzame bronnen en dan vooral zon (wie van alle reageerders heeft zijn dak al vol liggen met panelen? :)). Rond het middaguur worden we overspoelt met gratis stroom. Wind is nu eenmaal nodig om andere momenten te ondervangen. We moeten al het energieslurpende overdag gaan doen snachts zal je elektrische auto de boel van stroom voorzien.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  prachtig wat een mooi gezicht al die wind en horizonvervuilers. nou wie dit geloofd die verklaar ik voor ..... hoe haal je het in je hoofd om ons kleine landje te verpesten met dit soort voor de gezondheid van mens en dier dingen. er moet toch een aardige grijpstuiver aan te verdienen zijn.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Vroeger hadden we in Dodewaard een kerncentrale. Dit geeft veel meer energie en is minder landschap vervuilend.

Betuwe