Dagmar Driessen en haar dochter Lauren (links en rechts) begonnen een crowdfundingsactie voor Myriam van de Langemaat (midden) en haalden na de eerste dag 6.830 euro op voor de weduwe die haar man aan zelfmoord verloor.
Volledig scherm
Dagmar Driessen en haar dochter Lauren (links en rechts) begonnen een crowdfundingsactie voor Myriam van de Langemaat (midden) en haalden na de eerste dag 6.830 euro op voor de weduwe die haar man aan zelfmoord verloor. © William Hoogteyling

Kijkers doneren al 10.000 euro aan Myriam na uitzending Uitstel van Executie: ‘Echt geweldig’

UPDATEHETEREN - De crowdfundingsactie in Heteren voor Myriam van de Lagemaat kent een goede start. De Heterense verloor in 2017 haar man door zelfmoord en raakte daardoor met haar drie dochters in grote financiële problemen. 

10 reacties

 • Dani

  4 jaar geleden
  Er zijn heel veel mensen die buiten hun eigen schuld om alles verliezen. Het is al vreselijk zwaar als je een geliefde verliest en om dan ook met zorgen en problemen door te moeten gaan is onmenselijk zwaar. Toch oordelen velen zo makkelijk wat zo oneerlijk is. Weten zij waarom iemand bepaalde beslissingen neem? Weten zij hoe het is om zo te moeten leven? Diegenen zouden een een paar uur in de schoenen van degene waar ze zo makkelijk over oordelen moeten kunnen staan dan zouden ze het wel laten om zo onmenselijk te reageren. Het is juist heel erg mooi dat er mensen zijn die anderen helpen!
 • Ram

  4 jaar geleden
  Misschien voelen ze zich meer thuis nu ? 
 • Ilse

  4 jaar geleden
  Kijk het programma eens. Ze werdt heel goed geholpen, alleen beslist ze om toch niet te verkopen en nu ipv een restschuld van 75.000 eur, te blijven zitten met een schuld van een paar ton.
 • Ilse

  4 jaar geleden
  Ze had een goed bod op haar huis, ze had moeten verkopen. De restschuld is dan 75.000. Nu het huis opgeknapt is wil ze ineens blijven wonen ondanks een hypotheek van een paar ton, ineebs heeft ze geen moeite met herinneringen en  haar kind werdt toch gepest maar mag nu dus terug naar de pesters. Raar verhaal is het.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  En hoe fijn is het dat zij geholpen wordt!!!!

Betuwe