Volledig scherm
Marijn Jansen kwam met haar scooter ten val door de ducttape. © Eigen foto

Kinderen spanden ducttape waardoor Marijn (20) onderuit ging in Park Lingezegen

ARNHEM/ELST - De tape die gespannen was tussen de paaltjes op het fietspad van Park Lingezegen in Elst, was het werk van kinderen. Dat meldt de wijkagent Schuytgraaf-Zuid op Instagram. Door deze tape ging de 20-jarige Marijn Jansen zondagavond onderuit met haar snorscooter

Zij reed vanaf haar werk in Arnhem-Zuid nietsvermoedend naar huis door het park en kwam even na 19.00 uur plots ten val door de tape. Die was lastig te zien was in de schemering. Haar snorscooter liep fikse schade op, Jansen bleef op wat beursheid na ongedeerd. Zij liet maandag weten ‘ontzettend geschrokken te zijn’ van deze ‘misselijkmakende grap’ en deed aangifte. Via Facebook zochten Jansen en haar vriend naar getuigen. 

Volgens de wijkagent was de tape op twee plaatsen gespannen in het park. Of er naast Jansen nog meer voorbijgangers onderuit zijn gegaan door de tape, is onduidelijk. De politie laat weten het gesprek aan te gaan met de kinderen. ,,Het is levensgevaarlijk wat de kinderen hebben gedaan. In een stevig gesprek gaan we dit duidelijk maken aan de kinderen’’, zegt een politiewoordvoerder. 

Om hoeveel kinderen het gaat, is niet bekend. Ook kon de politiewoordvoerder niets kwijt over de leeftijd en woonplaats van de kinderen, omdat het gaat om minderjarigen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe