Dennis Huurman in de tuindeur van zijn woning die achter aan de Meikers grenst. De gemeente Overbetuwe wil de tuinen met een gesloten heg van de Meikers scheiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Huurman in de tuindeur van zijn woning die achter aan de Meikers grenst. De gemeente Overbetuwe wil de tuinen met een gesloten heg van de Meikers scheiden. © Erik van 't Hullenaar

Kwestie met hoog Rijdende Rechter-gehalte in Elst: moeten de tuindeuren dicht?

ELST - Bewoners van de Zoetendaal in Elst stappen naar de rechter om hun achteringang naar de Meikers te behouden. De gemeente Overbetuwe wil de doorgangen met een heg afsluiten.

,,We wonen hier al 21 jaar en hebben al die tijd in de achtertuin een toegangsdeur naar de Meikers gehad. En die moet nu opeens weg. Omdat het beter zou zijn voor het aangezicht en vanwege de verkeersveiligheid. Echt onzin. En dat alleen omdat er één buurtbewoner klaagt”, zegt Dennis Huurman. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe