Lachen met baby Suus

BetuwenarenJoyce Rutgers (33) uit Hulhuizen is juf op basisschool de Verwondering in Lent. Waar ze normaal gesproken voor de klas staat van de kinderen van leerplein 2 (groep 4/5), heeft ze nu nog verlof. Baby Suus ligt te slapen in de kinderwagen.

Diede (4) is maar wat trots op haar kleine zusje, dat maar héél soms huilt. ,,Jullie kunnen goed samen lachen hè?”, zegt Rutgers. ,,Wout is hier ook nog!”, zegt Diede. Haar grote broer is druk aan het spelen. ,,Hij is al 6. Eerst was hij 5”, verklaart Diede, die begrijpt dat zij eerst 3 was voor ze 4 werd.

Moeder Joyce heeft haar eigen bedrijfje: Tante Jo. ,,Elke zaterdagochtend gaan we creatief aan de slag met kinderen in de basisschoolleeftijd. Paastakken maken, bellenblazen. En nu gaan we iets doen voor Moederdag.”

Volledig scherm
Joyce Rutgers met Wout en Diede. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe