De gele bakken van Vredo voor doorzaaimachines, die een smalle gleuf in de grond maken en tegelijk de hoeveelheid zaden in de grond doseren. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De gele bakken van Vredo voor doorzaaimachines, die een smalle gleuf in de grond maken en tegelijk de hoeveelheid zaden in de grond doseren. Foto ter illustratie. © VidiPhoto

Landbouwmachinebedrijf Vredo mag uitbreiden in Dodewaard

DEN HAAG/DODEWAARD - Landbouwmachinebedrijf Vredo, van de wereldberoemde doorzaaimachines, kan op de huidige locatie in Dodewaard uitbreiden.

Dat heeft de Raad van State in een einduitspraak bepaald. Dat oordeel betekent een flinke meevaller voor de onderneming. Anders had het bedrijf op zoek moeten gaan naar een nieuwe bedrijfslocatie. De directie schatte de kosten van een volledige verhuizing van Vredo op ruim 12 miljoen euro. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe