Volledig scherm
PREMIUM
'Beste Starter' Maarten Nieuwenstein in zijn sportschool HIT Personal Training aan de Industrieweg-Oost in Elst . © Erik van 't Hullenaar

Maarten is ‘beste starter’ met zijn sportschool in Elst: ‘Op termijn denk ik aan een tweede locatie’

ELST - Met zijn sportschool HIT Personal Training in Elst werd Maarten Nieuwenstein uitgeroepen tot 'Beste Starter'.

Aan de muur van het metershoge pand van HIT Personal Training in Elst hangt een groot bord. Met krijt wordt hierop het aantal afgevallen kilo's van cliënten bijgehouden. Enthousiast wijst eigenaar Maarten Nieuwenstein (30) naar een van de deelnemers, die ruim vijftig streepjes achter zijn naam heeft staan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag
    PREMIUM

    Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag

    ELST/BEMMEL -Het is de inwoners van Overbetuwe en Lingewaard vorig jaar ook weer gelukt om iets mínder restafval in de grijze kliko te gooien en iets méér gft en plastic/blik/drankkarton apart in de groene kliko dan wel PMD-zakken in te leveren. Maar de echte slag moet dit jaar worden gemaakt: het nieuwe inzamelingsbeleid gaat niet meer uit van kleine stapjes maar grote passen voorwaarts op het gebied van gescheiden afvalinzameling.

Betuwe