Volledig scherm
© Rijnhout Media

Man slaat fietsende scholier tand uit de mond in Zetten

ZETTEN - Een 59-jarige Zettenaar heeft donderdag een 17-jarige jongen uit Tiel mishandeld. De jongen fietste donderdagochtend rond acht uur met twee vrienden vanaf station Zetten-Andelst op de Wageningsestraat richting het Hendrik Pierson College, toen zij klemgereden werden door de man. 

Het slachtoffer kreeg een vuistslag in zijn gezicht, waardoor hij een stuk van zijn voortand verloor. Ook heeft hij last van zijn onderkaak en neus. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de Zettenaar. 

Er waren verschillende getuigen van het incident, ook is de identiteit van de 59-jarige man uit Zetten bekend. De politie denkt hem op korte termijn te verhoren, hij is nog niet aangehouden. Het zou gaan om een bekende van de politie die vaker bij incidenten in het dorp is betrokken. 

Tips of aanvullingen op het nieuws?

 WhatsApp ons!

Stuur ons een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe