Boa's en andere ambtenaren die zich bijzonder hebben ingezet tijdens de coronacrisis krijgen een bonus van 300 euro.
Volledig scherm
Boa's en andere ambtenaren die zich bijzonder hebben ingezet tijdens de coronacrisis krijgen een bonus van 300 euro. © Hollandse Hoogte/ANP

Niet alleen de boa in Overbetuwe krijgt een corona-bonus, ook de badmeester

ELST - Niet alleen de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) in Overbetuwe krijgen een bonus van 300 euro, ook ander personeel dat zich rondom de corona-maatregelen bovengemiddeld heeft ingezet, mag dat bedankje verwachten.

11 reacties

 • Duppert Elst

  2 maanden geleden
  Jammer, gewoon jammer. Dat de waardering voor de rotbaantjes pas kpmt als men de medewerkers op die plek echt nodig heeft en dan nog afkopen met een bedragje vergelijkbaar met een tweetal weken extra boodschappen voor een gezin, of 1 maand zorgpremie.  Geef waardering nou eens het hele jaar, iedere dag van de week. 
 • gelder

  2 maanden geleden
  En waar staat wie een bonus krijgt, wanneer je een bonus krijgt en hoe groot de bonus is ?
 • Marco

  2 maanden geleden
  Bonusregelingen vind ik (voor de meeste functies) onzin. Ik kan me voorstellen dat als er bijvoorbeeld enkele verkoopdoelstellingen behaald moeten worden, een deel van het salaris met een bonusstructuur wordt uitgekeerd. Voor beroepen waar die targets er niet zijn moet je ook geen bonusstructuur willen hebben. Soms heb je het rustig, soms moet je hard werken en soms heel hard... hoort bij je taak. Op die bonus heb je zelf dan ook heel weinig invloed. Als je werkgever vindt dat je extra moet verdienen, dan in de structurele salarissen.
 • DidbeZ

  2 maanden geleden
  De afdeling kortzichtige reactie is ook weer geopend zie ik. Zonder enige inhoudelijke verdieping lekker afgeven op de ambtenaren, lekker makkelijk weer. Die mensen doen naast hun werk extra taken om iedereen veilig te houden. Daarbij mogen ze als extraatje het gezeik van mensen aanhoren die het maar onzin vinden, tot bedreigingen aan toe. Prima actie. En andere beroepsgroepen (oa caissières): dat is aan de werkgevers zelf.
 • pauluutgendt

  2 maanden geleden
  Wat een belachelijke actie. De ambtenaar moet ineens anders werken? de inkomsten lopen gewoon door en anders verhogen we wel weer een belasting. Alle acties blijven doorlopen je rijbewijs, aanvragen bouwvergunning noem maar op. De badmeester die ff moet zeggen hier rechtsaf, jullie zijn gek geworden. Kijk naar de mensen die het echt moeilijk hebben en hun bedrijf zien verdampen door sluiting en maatregelen. Nee we gaan ons zelf verrijken door de ambtenaren te belonen. Blijft er dan niets bespaard in deze Corona tijd. 
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Betuwe