Volledig scherm
PREMIUM
Het stalen skelet van het gemeentehuis in Elst krijgt vorm. © Gerard Burgers

‘Nieuw’ gemeentehuis in Elst krijgt gelijkvloerse entree

ELST - Bezoekers hoeven straks niet meer, zoals vroeger, via een trap of rolbaan het ‘nieuwe’ gemeentehuis in Elst te betreden. Het fonkelnieuwe gedeelte dat in volle aanbouw is,  krijgt een gelijkvloerse entree. 

Op de begane grond, op straatniveau, kunnen inwoners van de gemeente Overbetuwe terecht voor het aanvragen en afhalen van hun paspoort en rijbewijs. Hier bevindt zich ook de receptie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe