De nieuwbouw van het Overbetuwe College (OBC) aan de Bussel in Elst vordert gestaag. Het dak zit er op en het hele gebouw is inmiddels wind-en waterdicht. Op deze luchtopname is ook goed te zien dat het nieuwe gebouw op een eilandje staat.
Volledig scherm
De nieuwbouw van het Overbetuwe College (OBC) aan de Bussel in Elst vordert gestaag. Het dak zit er op en het hele gebouw is inmiddels wind-en waterdicht. Op deze luchtopname is ook goed te zien dat het nieuwe gebouw op een eilandje staat. © Erik van 't Hullenaar

Nieuwbouw OBC Elst vordert gestaag; een kijkje vanuit de lucht op ‘het eiland’

ELST - De nieuwbouw van het Overbetuwe College (OBC) vordert gestaag. Het gebouw aan de Bussel is inmiddels voorzien van een dak en de nieuwbouw is water- en winddicht. 

 1. Rondje Valburg, dat is wandelen door de wereld van Swiebertje en Pommetje Horlepiep
  PREMIUM
  Wandelcolumn

  Rondje Valburg, dat is wandelen door de wereld van Swiebertje en Pommetje Horlepiep

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Betuwe