Volledig scherm
PREMIUM
Voorbereidende werkzaamheden voor de komst van de spoortunnel in de Rijksweg-Noord in Elst afgelopen voorjaar. © Erik van 't Hullenaar

Nog één bewoner strijdt tegen spoortunnel in Elst: ‘Nu al meer verkeer dan is voorgespiegeld’

Een bewoner van de Haydnstraat in Elst is de enige bezwaarmaker, die tot aan de Raad van State probeert de bouw van de spoortunnel in de Rijksweg-Noord tegen te houden. Hij vreest grotere verkeersdrukte dan voorspeld in zijn straat.

,,Voor de gekozen aansluiting bij de nieuwe tunnel onder het spoor hebben we gronden kunnen aankopen onder meer in ruil voor de bouw van drie woningen.

De gekozen aansluiting via de Haydenstraat is de beste oplossing waar verder iedereen in Elst blij mee is”, aldus de woordvoerder van de gemeente Overbetuwe bij de Raad van State.

De bewoner van de Haydnstraat maakte direct duidelijk dat hij het helemaal niet eens is met de gekozen oplossing omdat er veel meer verkeer langs zijn huis komt dan voorheen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe