Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout.
Volledig scherm
Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout. © Gerard Burgers

‘Nog wat vet op botten, maar de bodem raakt in zicht’

Het virus en ikRicardo de Beer (30) is chef-kok en bedrijfsleider van brasserie De Altena in Oosterhout. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn zaak. ,,Ik heb nog wat vet op de botten, maar de bodem raakt in zicht.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkameraadje voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’
    PREMIUM

    Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkame­raad­je voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’

    ELST - Sinds de corona-uitbraak leeft de familie Schellekens uit Elst in een isolement. Zoon Oscar blijft thuis van school, er worden geen verjaardagen bezocht of gegeven, een winkelbezoek is uit den boze en de zomer werd in eigen tuin gevierd. Vader Dolf (45) heeft het Marfansyndroom, een erfelijke bindweefselaandoening. Een besmetting met het coronavirus kan voor hem al snel fataal zijn.

Betuwe