Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout.
Volledig scherm
Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout. © Gerard Burgers

‘Nog wat vet op botten, maar de bodem raakt in zicht’

Het virus en ikRicardo de Beer (30) is chef-kok en bedrijfsleider van brasserie De Altena in Oosterhout. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn zaak. ,,Ik heb nog wat vet op de botten, maar de bodem raakt in zicht.”

1 reactie

  • Zeurpiet

    10 maanden geleden
    We waren ooit aan het trainen voor de 4 daagse, in wandel kleren en het was warm, We dachten wat te drinken in da Altena maar waren niet welkom. Nu zouden ze wensen dat de hele zaak vol trainings pakken zat!
  1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
    Play

    Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

  2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
    Play

    Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Betuwe