De A15-aansluiting Elst/Oosterhout
Volledig scherm
PREMIUM
De A15-aansluiting Elst/Oosterhout © dg

Omdraaien af- en oprit Elst/Oosterhout op A15 mag niet

ELST/OOSTERHOUT - Het omdraaien van de noordelijke op- en afrit Elst/Oosterhout op de A15 is onmogelijk. Rijkswaterstaat heeft de suggestie van Overbetuwe afgewezen. 

3 reacties

 • Geert kolks

  1 jaar geleden
  Rijkswaterstaat weet het toch altijd beter.We hebben het op dat punt eerder gezien.Eerst een fietspad. Toen een nieuwe afrit met twee verkeerslichten achter elkaar.Daarna de afrit naar de A 15 en Park 15 zoals die er nu licht.Het mag allemaal wat kosten.
 • Chris

  1 jaar geleden
  De ideale oplossing: geen Railterminal. Dan is er ook geen symptoombestrijding nodig om onveilige verkeerssituaties op te lossen. Bijkomende voordelen: ook geen extra geluidoverlast, filevorming, fijnstof en lichthinder. Blijft het in Reeth en Valburg ook een beetje leefbaar (ik woon daar niet, maar ik gun die mensen een prettige leefomgeving).
 • DVR

  1 jaar geleden
  Als gemeente Overbetuwe zou je je hard moeten maken om een gemeenschapsgeld verslindend RTG en dus ook de toegangsweg te voorkomen. Zoals voor t gedraai van de gemeente ook is verkondigd maar zoals gebruikelijk bij de gemeente is naar alle waarschijnlijkheid in achterkamertjes anders besloten.
 1. Metamorfose op komst voor het Land van Tap in Elst: kaal parkeerterrein moet aantrekkelijk gebied worden
  PREMIUM

  Metamorfo­se op komst voor het Land van Tap in Elst: kaal parkeerter­rein moet aantrekke­lijk gebied worden

  ELST - Het kale en tijdelijke parkeerterrein Land van Tap in Elst moet de komende jaren een aantrekkelijk verblijfsgebied worden om te wonen, elkaar te ontmoeten en in het groen te parkeren. Volgens wethouder Brigitte Faber van de gemeente Overbetuwe moet het daarnaast de bezoeker op een prettige manier welkom heten voordat hij het bijna aangrenzende winkelgebied betreedt.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Betuwe