De woning van de familie Bakker (rechts) staat te dicht bij het boerenbedrijf ernaast. De zaak speelt al jaren. Overbetuwe zoekt nog steeds naar een oplossing, maar wil daar zolang de zaak nog onder de rechter is niets over kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning van de familie Bakker (rechts) staat te dicht bij het boerenbedrijf ernaast. De zaak speelt al jaren. Overbetuwe zoekt nog steeds naar een oplossing, maar wil daar zolang de zaak nog onder de rechter is niets over kwijt. © Gerard Verschooten

Ontruiming woning familie Bakker in Elst opnieuw uitgesteld

ELST - De gemeente Overbetuwe ziet voorlopig af van het ontruimen van de woning van de familie Bakker aan de Rijksweg-Zuid in Elst. 

7 reacties

 • DagobertD

  2 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat die Fam. Bakker nog steeds bezig is     kijk eens terug  wat ze in de loop van jaren hebben gedaan ,klaar hebben gemaakt, ze hebben het over zich zelf afgeroepen Karma , Handhaven    leeg maken  dat huis  dicht spijkeren en anders de bull dozer er tegen aan  Klaar.Zijn in Maas en Waal goed op hun plek.
 • Zeurpiet

  2 jaar geleden
  Sonnieponnie, u en ik kennen vast niet alle details. Maar er zijn al zoveel uitspraken gedaan in deze zaak, waren die dan allemaal onterecht?
 • Frankie

  2 jaar geleden
  Vind het schandalig dat de fam bakker iedere x tegen in beroep kan gaan, onbegrijpelijk!! Deze fam heeft het over zich zelf afgeroepen, en mensen die denken dat ze er iets van weten, verdiep je eens in de jaren ervoor hoe dit tot stand is gekomen
 • Sonnieponnie

  2 jaar geleden
  Wat een familie? Werkelijk? Of jexwerkt bij de gemeente overbetuwe of je bent familie van die nare klikkende buurman. Get a life yourself.
 • Pjotter

  2 jaar geleden
  Wie betaalt die rechterlijke- en advocaat kosten eigenlijk??

Betuwe