Vrijwilliger bij de bar van het Winterfestijn: Jan van Aggelen
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilliger bij de bar van het Winterfestijn: Jan van Aggelen © Erik van 't Hullenaar

Ook met kerst tapt Jan biertjes bij de schaatsbaan

De VrijwilligerELST - Terwijl de meeste mensen aanschuiven voor het kerstdiner is Jan van Aggelen Eerste Kerstdag om 15.00 uur druk aan het werk op het Winterfestijn in Elst. Hij vindt het niet erg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkameraadje voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’
    PREMIUM

    Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkame­raad­je voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’

    ELST - Sinds de corona-uitbraak leeft de familie Schellekens uit Elst in een isolement. Zoon Oscar blijft thuis van school, er worden geen verjaardagen bezocht of gegeven, een winkelbezoek is uit den boze en de zomer werd in eigen tuin gevierd. Vader Dolf (45) heeft het Marfansyndroom, een erfelijke bindweefselaandoening. Een besmetting met het coronavirus kan voor hem al snel fataal zijn.

Betuwe