De familie Struijk-Klokgieter begon in 2018 als eerste met een protestkamp langs de Grote Molenstraat om een standplaats voor de familie op te eisen. Zij horen bij de 27 aanvragers die nu in Overbetuwe op de wachtlijst staan.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Struijk-Klokgieter begon in 2018 als eerste met een protestkamp langs de Grote Molenstraat om een standplaats voor de familie op te eisen. Zij horen bij de 27 aanvragers die nu in Overbetuwe op de wachtlijst staan. © Erik van 't Hullenaar

Oppositie Overbetuwe wil op zoek naar plekken voor woonwagens

ELST - Oppositiepartijen D66, PvdA, GroenLinks en Burgerbelangen Overbetuwe (BOB) willen in de gemeente Overbetuwe ruimte vinden voor het plaatsen van 27 woonwagens. Later deze week moet blijken of er ook collegepartijen bij deze zoektocht aanhaken. 

5 reacties

 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  Stoppen met deze onzinnige acties.
 • Uw Buurman

  1 maand geleden
  Als deze mensen een flatje op 8 hoog hebben, lijkt mij de zorgplicht van de overheid er wel op zitten. Woonwagenkampen zijn maatschappelijk, sociaal en economisch onwenselijk.
 • Ook

  1 maand geleden
  De gemeente moet zich niet laten dwingen door een aantal mensen dat doet alsof ze dakloos zijn terwijl ze dat zelf helemaal n i e t zijn. Voor mij is het absoluut verdedigbaar dat er eerst gezorgd wordt voor mensen die w e l dakloos zijn en pas daarna gekeken wordt naar iets voor mensen die dat nu n i e t zijn waarbij kampjes nog steeds een ernstige bedreiging voor de rechtsorde opleveren, ook iets om goed rekening mee te houden.
 • Bert

  1 maand geleden
  En weer lijkt een kleine minderheid zijn zin te krijgen. Lijkt KOZP wel nog even en geen carnaval meer.
 • maike

  1 maand geleden
  Dan wel graag alleen wagens en geen woningen
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Betuwe