Een flink deel van de beoogde windturbinelocaties, gezien vanaf het viaduct Kerkstraat in Dodewaard richting Andelst en Zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een flink deel van de beoogde windturbinelocaties, gezien vanaf het viaduct Kerkstraat in Dodewaard richting Andelst en Zetten. © Windpark Midden-Betuwe

Overbetuwe wil meer tijd voor en info over Zettense windturbines

ZETTEN/ DODEWAARD/ ANDELST - Er moet meer tijd genomen worden om inwoners van Zetten en omgeving bij te praten over alle plannen voor windturbines langs de A15 tussen Zetten en Dodewaard. Dat vraagt de Overbetuwse politiek, die zelf ook het idee heeft nog veel te weinig van het grootschalige project af te weten. 

2 reacties

 • Johann ut Broamt

  2 maanden geleden
  gewoon niet bouwen voor je het weet zijn die dingen met subsidie en al in buitenlandse handen. het afgetreden kabinet heeft ook in deze zaak gefaalt.
 • Ben Ross

  2 maanden geleden
  Alle credits voor Aad Noordermeer, die de toon zette met een inhoudelijk sterk betoog. Hij was de enige, die de inhoudelijke discussie voerde, waar de rest van het deelnemersveld een beetje achteraan hobbelde. Slecht voor de duurzaamheidsagenda van de Overbetuwe met wellicht ook nog een financieel / juridische nasleep over de onduidelijke bestuurlijke afspraken.
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Betuwe