Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Overbetuwe werkt achter de schermen aan oplossing voor het probleem Rijksweg-Zuid 39 en 41. De woning van de familie Bakker (links) staat te dicht op de boerderij (rechts) van de agrariërs De Swart/Vossebelt op 41. © Erik van 't Hullenaar

Overbetuwe zoekt achter de schermen oplossing voor Rijkswegkwestie: ‘Moeilijk om een duurzame oplossing te vinden’

ELST - De gemeente Overbetuwe zoekt een oplossing voor de kwestie Rijksweg-Zuid 39/41 die voor alle drie betrokken partijen acceptabel is. Hoe die oplossing er uit gaat zien is nog onduidelijk. Ook maken alle betrokkenen duidelijk dat je een broedende kip niet moet storen. 

Aan de Rijksweg-Zuid gaat het om de afstand tussen de woning van de familie Bakker (39) en het boerenbedrijf De Swart/Vossebelt op 41. De woning staat te dicht op het boerenbedrijf en de Raad van State oordeelde uiteindelijk dat bewoning van het pand op 39 niet is toegestaan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe