Volledig scherm
Unknown IPTCBron Gerard Verschooten;Gerard Verschooten.nl pontbaas Willy Joosten bij verhaal over vergrijzing onder schippers op pontjes, Beuningen, 492016 .Pontje Beuningen;Nijmegen;NL © Gerard Verschooten

Panne bij pontje Slijk-Ewijk/Beuningen: vandaag en morgen uit de vaart

SLIJK-EWIJK/BEUNINGEN - Het fiets- en voetveertje tussen Slijk-Ewijk en Beuningen is vandaag en morgen - donderdag en vrijdag - uit de vaart. Een waterpomp is kapot, waardoor het pontje noodgedwongen aan de wal moet blijven. 

De waterpomp wordt morgen (vrijdag) vervangen. Daarom kan er naar verwachting het mooie, aanstaande weekend - als veel fietsers worden verwacht - gewoon met pontje De Weerder worden gevaren. 

Recreatiebedrijf Uiterwaarde heeft als exploitant altijd een reserveboot klaarliggen. Maar die inzetten zou te veel gedoe voor zo'n korte termijn zijn, vooral ook omdat De Weerder dan zou moeten worden weggesleept. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe