Parkeerterrein bij Rabo in centrum Elst bebouwd

ELST -Het parkeerterrein naast het Rabobankfiliaal aan de Dorpsstraat in Elst wordt volgebouwd. Er komt een winkelruimte met erboven een groot appartement.

Omdat fysiek bankbezoek al jaren terugloopt, is het parkeerterrein niet meer nog; zeker niet nadat acht jaar geleden de meeste functies zijn overgeheveld naar het hoofdkantoor op bedrijfsterrein De Aam. De bovenverdieping van het pand in hartje Elst is al sinds enkele jaren aan derden verhuurd. 

Een Elster vastgoedinvesteerder heeft het terrein van de Rabobank gekocht. Om de bewoners van het appartement een parkeermogelijkheid bij huis te bieden, wordt de inrit op de Dorpsstraat iets verlegd en versmald. 

Gegadigden voor winkelhuur

De Overbetuwse welstandscommissie heeft inmiddels ingestemd met het nieuwbouwplan. De investeerder verwacht rond de jaarwisseling te starten met de bouw; het bestemmingsplan is al gewijzigd. Het winkelgedeelte is nog niet verhuurd, maar er zijn volgens hem diverse gegadigden. 

Volledig scherm
Parkeerterrein van filiaal Rabobank aan Dorpstraat in Elst © dg
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe