Piero en Nina hebben geen huis meer na de brand in Herveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Piero en Nina hebben geen huis meer na de brand in Herveld. © Erik van 't Hullenaar

Piero en Nina staan op straat na brand in Herveld, zonder hondjes: ‘We hebben niets meer’

HERVELD - Hoe nu verder? Dat is wat Piero Brozzu en Nina Matulessy zich afvragen. Hun huurwoning in Herveld brandde zondag tot de grond toe af. Daarbij kwamen hun hondjes Pietje en Djaga om het leven. ,,Het waren onze kindjes”, zegt Nina.

Brozzu (54) en Matulessy (53) zijn nu dakloos. Ze hebben niets meer. Alles is verbrand. Ook de foto's van de overleden vader van Nina en moeder van Brozzu. ,,Die zijn onvervangbaar”, vertelt Brozzu. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zelfs bij Spero, de grootste voetbalclub in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil
    PREMIUM

    Zelfs bij Spero, de grootste voetbal­club in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil

    ‘Als er gezeik’ is op de club moet je er zijn’, luidde het advies van zijn voorganger. René Nobels is een jaar voorzitter van Spero en op de club is het stil. Er is genoeg te doen, maar hij is er niet. Zelfs bij de grootste voetbalclub van de Betuwe is het stil. De corona-crisis doet ook bij Spero zijn onderhuidse werk. Dat had René Nobels (59) een jaar geleden, toen hij bij Spero Fons van Lith als voorzitter opvolgde, niet kunnen denken.

Betuwe