Volledig scherm
Snollebollekes-zanger Rob Kemps in een uitverkocht GelreDome. © ANP

Pleinfeest Herveld heeft geluk met Snollebollekes

HERVELD - De Snollebollekes komen zaterdag 15 juni naar het Pleinfeest in Herveld. De Brabantse feestact zou vorig jaar komen, maar toen meldde zanger en cabaretier Rob Kemps zich op het laatste moment af vanwege een virusinfectie. Nu komt hij alsnog. 

,,Juist nu hij razend populair is. Geluk moet je soms hebben”, vertelt Angelique Janssen namens de organisatie.   

Het Pleinfeest is de afsluiting van de SJOC Avondvierdaagse in Herveld-Andelst, dit jaar voor de 48e keer gehouden. De optredens hebben plaats in de tent op het Dorpsplein, vlakbij zalencentrum De Hoendrik. Snollebollekes, die eerder deze maand tweemaal in een uitverkocht GelreDome optraden, zijn niet de enige grote namen. Ook  2 Brothers on the 4th Floor, wereldberoemd in de jaren negentig van de vorige eeuw, en volkszanger René Froger komen naar het Betuwse dorp. ,,Met dank aan de nodige sponsors en adverteerders. Want anders kun je dergelijke namen niet halen”, vertelt Janssen. 

Kaarten voor het pleinfeest kosten in de voorverkoop 20 euro. Op vrijdagavond 14 juni is het pleinfeest gratis. Janssen: ,,Vrijdag wordt er na de intocht van de vierdaagse ook feest gevierd in de tent en ook dan is er muziek. Maar grote artiesten zijn er dan niet.”    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe