Zetten kent een relatief grote populatie Poolse arbeidsmigranten en wordt in de volksmond daarom wel eens 'Klein-Warschau' genoemd.
Volledig scherm
PREMIUM
Zetten kent een relatief grote populatie Poolse arbeidsmigranten en wordt in de volksmond daarom wel eens 'Klein-Warschau' genoemd. © dg

Pool die dronken door Zetten reed, moet cel in en is rijbewijs lang kwijt

ZETTEN / ARNHEM - Een 37-jarige Pool die vorig jaar in Zetten werd betrapt op rijden onder invloed van een forse hoeveelheid alcohol én zonder rijbewijs, krijgt twee weken gevangenisstraf plus een rijontzegging van ruim een jaar opgelegd.

4 reacties

 • g kolk

  2 maanden geleden
  Hoe kan deze rechter een rijontzegging geven, terwijl de Pool geen rijbewijs heeft. Geef hem maar een boete ter waarde van de lessen en aanschaf van een rijbewijs
 • Willem Dijkman

  2 maanden geleden
  Net als in de USA zijn onze rechters ook helemaal verknipt omdat ze te lang hun gang konden gaan. We moeten het OM en hele systeem eens flink opschonen, het zal ons land goed doen.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Kabinet is gevallen...! nu ook nog even flink met de bezem door de rechterlijke macht....! dan word ook daar de boel eindelijk eens een keer schoon geveegd...want ook daar kom je af en toe de zeer geleerde dames en heren tegen die als rechter of officier. van justitie uitspraken doen , ...? waar je de broek van af zakt...! ook die zouden we weg moeten kunnen sturen..! terug naar de planeet waar ze vandaan komen...! ! !
 • Henry Ebbers

  2 maanden geleden
  Wat een corupte bende is het OM en de rechters! Ze verkopen maar zo een auto van iemand die totaal niets verkeerd heeft gedaan. En dan krijgt de pool slechts 875 euro. Dat kan toch niet! Het nederlandse rechtsysteem is enen zieke corupte bende. Het zieke en corupte kabinet is al gevallen, nu nog met de bezem door de corupte bende in ons rechtsysteem. Ik werd mishandel en kreeg 3 maanden totaal geen inkomen, de dader kreeg 1.5 weken werkstraf. Dus 20.000 euro inkomsten derving, de dader 1.5 week.
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Betuwe