Volledig scherm
Herre Dijkema mag zich na 1 januari 2019 directeur noemen van het bureau Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. © Rolf Hensel

RBT KAN gaat verder onder naam Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

ELST - Het Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen (RBT KAN) in Elst verandert van naam. Per 1 januari heet de organisatie Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Die wijziging moet meer recht doen aan de groei die het bureau de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

,,Onze nieuwe naam geeft op een krachtige manier uiting aan onze activiteiten voor de bestemmingen Veluwe, regio Arnhem en Nijmegen”, vindt directeur Herre Dijkema. Sinds 2015 richt RBT KAN zich onder de naam VisitVeluwe zich behalve op Arnhem en Nijmegen meer op de Veluwe. 

VisitVeluwe wordt een werkmaatschappij van het nieuwe bureau Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Daarnaast komt de werkmaatschappij Visit Arnhem Nijmegen te staan. Die opzet moet ‘meer focus’ brengen op de twee regio’s, is de bedoeling.

RBT KAN streeft naar meer (buitenlands) bezoek aan de regio, meer bestedingen en een langer verblijf van toeristen. Samen met zevenhonderd partners worden campagnes ontwikkeld om het gebied onder de aandacht te brengen. Verder verzorgt het bureau de marketing van grootschalige projecten zoals Gelderland Herdenkt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe