De 'vrije' led-reclamezuil, gepland langs de A15 tussen de distributiehallen van Nabuurs en Lidl.
Volledig scherm
PREMIUM
De 'vrije' led-reclamezuil, gepland langs de A15 tussen de distributiehallen van Nabuurs en Lidl. © PR

Reeth vreest verlichte nachten door reclamemasten Park 15

OOSTERHOUT/ELST - Inwoners van het Elster buurtschap Reeth vrezen dat hun toch al zo aangetaste woongenot verder achteruit gaat door twee hoge, verlichte reclamezuilen. Die moeten aan de overzijde van snelweg A15 en Betuweroute komen: op het Oosterhoutse bedrijventerrein Park 15. 

6 reacties

 • A. Busser

  1 maand geleden
  Ik vraag me altijd het effect van dit soort palen af. Zal er werkelijk meer door verkocht worden? Of is het een prestige dingetje van afdeling PR? In tijden van "groen en duurzaam" moet er wellicht eens gedacht worden aan een landelijk lichtreclame verbod tussen 2200 en 0600 uur. Rij lin de nacht eens over een industrie terrein en kijk eens hoeveel onnodige verlichting brand; gevelreclames, uitlichten van bedrijfspanden en vlaggenmasten, enz, enz, kost landelijk gezien klappen aan energie...
 • Bart Wolters

  1 maand geleden
  Bizar.. bouw je eerst van die grijze blokkendozen die nog een beetje wegvallen in de omgeving, zet je er vervolgens een reclamezuil naast.. echt een smakeloos plan met maar één doel..€€€€ maar wel een mooi plekje om de toekomstige uitbater van de railterminal reclame te laten maken..
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Al-licht...
 • Steven Scheffer

  1 maand geleden
  Er staat er 1 op Medel bij Tiel. Wij wonen zeker 1,5 km verder maar sinds hij er staat is het nooit meer donker. In deze tijd waarin we met zoveel Mensen in een klein landje wonen kan dit eigenlijk niet meer. Lucht en horizonvervuiling
 • Jos Feenstra

  1 maand geleden
  Tussen Reeth en Park-15 ligt en de Betuwe goederenspoorlijn EN de A15-met alle respect voor de bewoners van Reeth-die afstand zou toch verschil moeten maken. De meeste gebouwen op Park-15 komen zelf al richting 15 meter hoogte. Dat die LED-masten bestuurders afleiden onder het rijden lijkt mij echter wel een goed punt.

Betuwe